condicions d'ús

1. propietat intel·lectual.

el servei, el lloc i tota la informació i/o el contingut que veieu, escolteu o experimenteu d'una altra manera al lloc (el "contingut") estan protegits per les lleis internacionals de drets d'autor, marques registrades i altres, i pertanyen a usa-panel. net o la seva matriu, socis, afiliats, col·laboradors o tercers. usa-panel.net us concedeix una llicència personal, no transferible i no exclusiva per utilitzar el lloc, el servei i el contingut per imprimir, descarregar i emmagatzemar parts del contingut que seleccioneu, sempre que: (1) només utilitzar aquestes còpies del contingut per als vostres propis propòsits comercials interns o per al vostre ús personal i no comercial; (2) no copieu ni publiqueu el contingut en cap ordinador de la xarxa ni transmeteu, distribuïu o difoneu el contingut en cap mitjà; (3) no modifiqueu ni altereu el contingut de cap manera, ni suprimiu ni canvieu cap avís de copyright o marca comercial. com a resultat d'aquesta llicència, no se us transfereix cap dret, títol o interès sobre cap contingut o material descarregat. usa-panel.net es reserva el títol complet i els drets de propietat intel·lectual complets sobre qualsevol contingut que baixeu del lloc, subjecte a aquesta llicència limitada perquè feu un ús personal del contingut tal com s'estableix aquí. no podeu utilitzar cap de les marques o logotips que apareixen al lloc sense el consentiment exprés per escrit del propietari de la marca comercial, excepte quan ho permet la llei aplicable. no podeu reflectir, raspar o emmarcar la pàgina d'inici o qualsevol altra pàgina d'aquest lloc en cap altre lloc web o pàgina web. no podeu connectar "enllaços profunds" al lloc, és a dir, crear enllaços a aquest lloc que passin per alt la pàgina d'inici o altres parts del lloc sense permís per escrit.


2. exempció de garanties.

usa-panel.net no fa cap garantia ni representació explícita i implícita respecte a cap producte, o respecte al lloc, el servei o el contingut. usa-panel.net declina expressament totes les garanties de qualsevol tipus, expresses, implícites, estatutàries o d'un altre tipus, incloses, entre d'altres, les garanties implícites de comercialització, adequació per a un propòsit particular, títol i cap infracció pel que fa als productes, la lloc, el servei i el contingut.usa-panel.net no garanteix quines són les funcions que realitza el lloc o el servei seran ininterrompudes, oportunes, segures o lliures d'errors, o que els defectes del lloc o del servei seran corrected.usa-panel.net no garanteix l'exactitud o la integritat del contingut, ni que es corregiran els errors del contingut. el lloc, el servei i el contingut es proporcionen "tal qual" i "segons estiguin disponibles".

a usa-panel.net, les adreces IP dels visitants són revisades i analitzades periòdicament per tal de supervisar i millorar eficaçment el nostre lloc web només, i no es compartiran fora de usa-panel.net.

durant una visita al lloc web, podem demanar-vos informació de contacte (adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i adreces d'enviament/facturació). Aquesta informació es recopila de manera voluntària i només amb la vostra aprovació.

 

3. limitació de responsabilitat.

en cap cas usa-panel.net serà responsable davant el comprador o cap tercer per danys indirectes, incidentals, especials, conseqüents, punitius o exemplars (inclosos, entre d'altres, la pèrdua de beneficis, la pèrdua d'estalvi o la pèrdua d'oportunitats de negoci) fora de o relacionat amb (i) qualsevol producte o servei subministrat o que serà proporcionat per usa-panel.net, o l'ús de la impossibilitat d'utilitzar-lo; (ii) l'ús o la impossibilitat d'utilitzar el lloc, el servei, o el contingut, (iii) qualsevol transacció realitzada a través del lloc o facilitada pel lloc; (iv) qualsevol reclamació atribuïble a errors, omissions o altres inexactituds en el lloc, el servei i/o el contingut; (v) accés no autoritzat o al·literació de les vostres transmissions o dades, (vi) declaracions o conductes de qualsevol tercer al lloc o al servei; (vii) qualsevol altre assumpte relacionat amb els productes, el lloc, el servei o el contingut, fins i tot si usa-panel. net ha estat informat de la possibilitat d'aquests danys.

L'única obligació i responsabilitat de usa-panel.net pels defectes del producte serà, a opció de usa-panel.net, substituir aquest producte defectuós o reemborsar al client l'import pagat pel client, per tant, en cap cas la responsabilitat de usa-panel.net superarà el preu de compra del comprador. el remei anterior estarà subjecte a la notificació per escrit del defecte del comprador i a la devolució del producte defectuós dins dels seixanta (60) dies següents a la compra. el remei anterior no s'aplica als productes que han estat sotmesos a un mal ús (incloent-hi, entre d'altres, descàrregues estàtiques), negligència, accident o modificació, ni als productes que s'han soldat o alterat durant el muntatge, o que no es poden provar d'una altra manera. si no està satisfet amb el lloc, el servei, el contingut o les condicions d'ús, el seu únic i exclusiu remei és deixar d'utilitzar el lloc. vostè reconeix, mitjançant el seu ús del lloc, que el seu ús del lloc és sota el seu exclusiu risc.

Top