política de privacitat

1. ús del contingut del lloc

El lloc web es reserva el dret d'interpretar el contingut d'aquest lloc i els continguts d'aquest lloc només per al vostre ús personal. el contingut dels drets d'autor i altres avisos de propietat, s'ha de respectar i se'n conservarà una còpia. si el contingut del lloc sense la declaració correcta, no vol dir que el lloc no tingui drets, no vol dir que el lloc no reclama drets, i vostè ha de respectar el principi de bona fe i els interessos legítims del contingut per a un ús legítim. no podeu modificar, copiar, mostrar públicament, publicar o distribuir de cap manera aquests materials ni utilitzar-los de cap altra manera amb finalitats públiques o comercials. prohibir qualsevol d'aquests materials per a qualsevol altre lloc web o altres mitjans impresos o entorn informàtic de xarxa. contingut del lloc i editar la forma de protecció legal per llei de drets d'autor, qualsevol ús no autoritzat pot constituir drets d'autor, marques registrades i altres drets legals. si no accepta o incompleix aquests termes, la seva autorització per utilitzar el lloc es cancel·larà automàticament i haurà de destruir immediatament qualsevol material descarregat o imprès.

2. web de difusió de la informació

la disponibilitat del contingut d'aquest lloc sense cap forma de garantia. no garanteix l'exactitud i exhaustivitat absoluta. lloc en els productes, tecnologies, programes, preu i assignació estaran subjectes a canvis sense previ avís. els continguts del lloc poden haver caducat, usa-panel.net. sense compromís d'actualitzar-los. L'emissió d'informació pot ser que es trobi a la vostra localitat encara no podeu obtenir el producte, procés o servei, podeu sol·licitar-vos als contactes comercials i distribuïdor usa-panel.net.

3. enviaments dels usuaris

a més de les disposicions de privadesa, diferents d'aquestes, envieu o publiqueu qualsevol material al lloc, o la informació de contacte (d'ara endavant anomenada col·lectivament informació) es considerarà no confidencial i no propietària. El vostre ús d'aquest lloc no violarà les lleis, regulacions i morals públiques, ni enviarà cap correu electrònic ni des del correu, ni enviarà cap material il·legal, amenaçador, calumniós, difamatori, obscè, pornogràfic o qualsevol altre material il·legal. si les persones tenen contingut informatiu i influeixen hi ha constància de l'advertència o objecció a aquest lloc no dubteu a esborrar el missatge o suspensió il·limitada de la informació al navegador web, sense necessitat d'obtenir el consentiment previ, sense obligació de publicar l'avís, la situació és greu, aquest lloc es pot treure de l'usuari.

4. els usuaris intercanvien contingut

usa-panel.net està a l'altura per supervisar o revisar l'usuari per enviar o publicar missatges o comunicar-se únicament entre ells informació en qualsevol àrea de responsabilitat, incloses, entre altres, sales de xat, fòrums usa-panel.net o altres fòrums d'usuaris, i qualsevol intercanvi de content.usa-panel.net pel contingut d'aquest intercanvi no assumeix cap responsabilitat, independentment de si donen lloc a difamació, privadesa, obscenitat o altres problemes.usa-panel.net retinguts quan es trobin eliminar ser dret a la informació considerat com a contingut abusiu, difamatori, obscè o d'una altra manera censurable.

5. lloc per descarregar programari a utilitzar

si descarregueu programari de l'ús de programari per complir amb l'acord de llicència de programari per portar tots els termes de llicència de programari. quan llegiu i accepteu l'acord de llicència de programari abans que les disposicions no puguin descarregar ni instal·lar el programari.

6. enllaços a llocs web de tercers

El lloc enllaça a llocs web de tercers només per a la vostra comoditat. si utilitza aquests enllaços, deixarà el site.usa-panel.net no ha revisat cap lloc de tercers, aquests llocs i els seus continguts no controlen, sense responsabilitat. si decideixes accedir a qualsevol enllaç a llocs de tercers, les seves possibles conseqüències i riscos a càrrec dels teus.

7. limitació de responsabilitat

usa-panel.net i els seus proveïdors o tercers esmentats no es fan responsables de cap dany (incloent, entre d'altres, la pèrdua de guanys, la pèrdua de dades o la interrupció del negoci causada per danys), tant si aquest dany és degut a l'ús o no es pot utilitzar el lloc web, i el lloc enllaça a qualsevol lloc web o qualsevol informació continguda en aquests llocs causat, i independentment de si tenen aquest contracte, dany o qualsevol altra base legal per endavant i aquest ha estat aquest dany pot produir-se consell. si utilitzeu aquest lloc com a conseqüència d'informació o dades necessàries per al manteniment, reparació o correcció d'equips, heu de saber que els seus propis han d'assumir tots els costos que se'n derivin.usa-panel.net en el cas de les situacions següents sense responsabilitat: la transmissió d'informació per part del proveïdor de serveis de xarxa (usa-panel.net. i la seva persona autoritzada) diferent de l'iniciat; la transmissió d'informació, l'encaminament, la connectivitat i l'emmagatzematge es proporciona mitjançant el procés tècnic automàtic necessari, la selecció del proveïdor de serveis de xarxa d'informació; a més d'altres requisits de resposta automàtica, el proveïdor de serveis de xarxa no selecciona aquests proveïdors i destinataris d'informació; proveïdors de serveis de xarxa sistema o intermediari de xarxa o emmagatzematge temporal d'informació còpia del formulari, en circumstàncies normals, cap persona que no sigui el destinatari previst va rebre el temps reservat no superior al destinatari previst per proporcionar accés a la transmissió d'informació, encaminament o mitjançant la connexió a un temps raonable; mitjançant el sistema o xarxa de transmissió de contingut d'informació intacte.

8. principis generals

usa-panel.net pot modificar aquests termes en qualsevol moment. hauríeu de visitar aquesta pàgina per entendre els termes actuals, perquè aquests termes estan estretament relacionats amb vosaltres. determinades disposicions d'aquests termes poden estar en algunes pàgines per avisos legals expressament designats o per termes substituïts.

Top